Klubhuset

Klubhuset2017-02-11T18:58:52+00:00

Klubhuset

Klubhuset er det naturlige omdrejningspunkt for klublivet i Esbjerg Golfklub. Det er herfra de fleste aktiviteter udgår eller foregår. Klubhuset er en stor moderne bygning, som arkitekten på bedste vis har forstået, at få til at falde ind i naturen omkring Marbæk Plantage. Med sit store græstag, markerer klubhuset på sin egen stille facon, at her er plads til alle der holder af Esbjerg Golfklubs særlige atmosfære.

Når baggen er stillet af vejen, i det dertil indrettede område og man entrerer huset, åbner lobbyen sig op og byder velkommen. Lobbyen er så at sige husets rygmarv, herfra udgår alle nervetråde til resten af huset.

Foto fra kontoret

Umiddelbart inden for døren til højre ligger kontoret, hvor klubsekretær og golfmanager har deres domæne. I kontorets åbningstider kan du trygt henvende dig her med alle spørgsmål omkring klubben mangfoldige virkeområder. Har de ikke svar på rede hånd, så er de altid klar til at henvise dig til de rette personer for dit spørgsmål.

Foto af receptionen

Inde i selve lobbyen og stadig på højre hånd, finder man en stor skranke med tilhørende sideskranker. Her foregår tilmelding og betaling af greenfee, samt udskrivning af scorekort på de to terminaler, der er koblet op på Golfbox. Efter runden har du, i den periode hvor du kan spille runder til regulering, mulighed for selv at indtaste din EDS-score.
Den store skranke bruges altid i forbindelse med vore turneringer, her betales fee og her får du udleveret dit scorekort. Efter turneringen er det også her scorekortet afleveres, inden du går andre steder hen.

Foto af proshoppen

Ud mod Marbæk banen, men stadig i lobbyen, finder du proshoppen, så du kan læse meget mere om andet steds på dette website.

Lobbyen danner også ramme om et dejligt område med borde og stole, som blandt andet tjener som mødested for de største af vore mange klubber. Her kan man også vælge at mødes efter matchen til en hyggelig snak med klubkammeraterne. Blot skal man huske på at inde i klubhuset og på husets verandaer og terrasser er det ikke tilladt at nyde medbragte drikkevarer og madvarer. I lobbyen findes derfor en automat, hvor man kan købe øl, sodavand og juice.

Foto af omklædning

Fra lobbyen er der adgang til toiletter og to store omklædningsrum med lukkede brusekabiner. Disse faciliteter står naturligvis frit til rådighed for vore gæster og medlemmer, ligesom de mange skabe med nøgler frit kan benyttes, medens man er ude at spille, men husk venligst at nøglen skal være tilbage i låsen, inden du tager hjem. Skabene må ikke benyttes som lagerplads.

Foto af restauranten

Fra lobbyen er der også adgang til 1. sal i klubhuset. Her finder du Esbjerg Golfklubs restaurant, hvor man kan virkelig kan slappe af i gode venners selskab. I sæsonen har restauranten åben hver dag fra kl. 10.00 til den sidste gæst er gået hjem. Det er også heroppe at vi har mødelokaler, hvor f.eks. den teoretiske undervisning foregår.
Restauranten bruges ikke kun af medlemmerne efter en spillet runde, alle vore turneringer afsluttes ligeledes heroppe og rigtig mange, ikke blot klubmedlemmer, har fået øje på at vore faciliteter og placering ved Marbæk Plantage kan danne ramme om festlige lejligheder i familielivet og i forretningsverden.