Klubber i klubben

Klubber i klubben2018-05-22T14:36:43+00:00

Klubber i klubben

Esbjerg Golfklub har en ret speciel medlemsstruktur, som meget langt hen ad vejen kan finde sin årsag i klubbens alder.

I de første år i de gamle golfklubber, var det meget almindeligt, at medlemmerne fandt sammen i sociale sammenhænge. Det kunne være erhvervs sammenhænge, fællesskaber fra andre sportsgrene, loger eller slet og ret fællesskab som naboskab.

Disse sammenhænge er gennem de snart 100 år Esbjerg Golfklub har eksisteret, kun gennem årene blevet mere og mere udbredte i Esbjerg Golfklub. Mange af de gamle klubber trives stadig i bedste velgående og nye er kommet til. I dag finder medlemmerne ikke så ofte sammen omkring de faglige interesser, men nu er det måske snarere bekendtskaber, der er opstået gennem klubbens store arbejde med de nye golfspillere og afholdelse af cirka 40-45 åbne turneringer årligt, der giver anledning til at medlemmerne finder sammen i nye klubber i klubben eller bliver optaget i de eksisterende.

I Esbjerg Golfklub er vi glade og stolte af vores klubber, men det er vigtigt at slå fast at klubberne i forbindelse med spil på banerne, har nøjagtig de samme rettigheder og pligter som alle andre medlemmer af Esbjerg Golfklub.

Læg godt mærke til, at selv om klubben skriver noget om tider de går ud på, er dette ikke et udtryk for at klubben har reserveret noget tidsrum. Det er der ingen af Esbjerg Golfklubs medlemmer der har eller kan. Alle skal, på lige fod, benytte sig af tidsbestillingen via GolfBox.