Arrangementer

Arrangementer2017-02-11T18:57:28+00:00

Arrangementer

Vinteren er traditionelt en stille tid i golfklubben, mange vælger at lægge baggen på hylden og måske beskæftige sig med andre ting end golf i vintertiden.

Det har vi gjort op med i Esbjerg Golfklub. Vinteren betyder bare, at nu er det blevet tid til at lave nogle indendørs arrangementer, måske krydret med lidt sjov og uhøjtidelig golf.

Og så er det jul.

I det nye år starter vi lidt blødt ud. I januar holdes en klubaften hvor temaet er Årsrevisionen. I februar har vi generalforsamling og hvad vi ellers kan finde på. Det kan være en aften eller mere i golfreglernes tegn, en modeaften, vinsmagning eller lignende. I marts måned banker den nye sæson på døren, så nu er det tid til at afholde en klubaften, hvor temaerne er mange. Vi skal høre noget om planerne for året fra vores golf manager og chef greenkeeper. Lidt regler skal der også være plads til, specielt de regler, hvor der er sket noget nyt. Ind imellem bliver der også tid til en lille konkurrence og lidt godt at spise.

Så er den nye sæson i gang. Nye golfspillere er startet og græsset så småt ved at vågne.

I løbet af sæsonen afholdes ikke egentlige klubaftener, her tager turneringslivet og klubbernes aktiviteter over.

Se kalenderne for hvornår tingene foregår.