Medlemsfordele

Medlemsfordele

Greenfeeaftaler

Samarbejdsaftaler med 33% rabat på greenfee

(min. Myrtue kr. 250 for seniorer og Marbæk kr. 300 for seniorer)

Aftalen er en gensidig aftale om at klubberne yder hinandens medlemmer 33% rabat på den til enhver tid gældende greenfee.

OBS! Opmærksomheden henledes på at klubberne normalt ikke yder rabat, hvis der i en periode køres med generelt nedsat greenfee.

Samarbejdsaftaler med 100 kr. senior og 50 kr. junior rabat på greenfee

Aftalen er en gensidig aftale om at klubberne yder hinandens medlemmer 100 kr. rabat på den til enhver tid gældende greenfee.

Nabo long distance medlemskab

• Henne tilbyder fyldgyldige aktive medlemmer af EGK et LD-medlemskaber for kr. 1.500 pr. år
  • Skærbæk Mølle tilbyder aktive medlemmer af EGK et LD-medlemskaber for kr. 1.000 pr. år

Top Nordic Samarbejdet:

Klik her for at se en præsentation af de samarbejdende klubber.

NB.: Læg venligst mærke til nedenstående:

Det er ikke gratis for EGK medlemmer at spille i Silkeborg og Odense Eventyr, men det kan godt lade sig gøre i Kokkedal (og selvfølgelig i de norske, svenske baner og Estland). Desuden har vi venskabsaftalen med de 3 danske klubber (Silkeborg, Odense Eventyr og Kokkedal), der betyder at man kan spille greenfee og få 33% i rabat (så man kan altså begge dele i KokkedalJ).

Bemærk venligst!
  • Ovennævnte ordninger kræver fuldt medlemskab af nævnte klubber. Der ydes således ingen rabat til spillere med F-medlemsskab.
  • Der kan ikke fratrækkes rabat, når der spilles til nedsat greenfee.
  • Lokale bestemmelser om f.eks. handicapbegrænsninger skal respekteres.

Greenfee for gæster der spiller med et EGK-medlem:

Bane
Myrtue alle dage kr. 250
Marbæk alle dage kr. 300
Bemærk!
  • Der ydes ingen rabat til spillere med F-medlemskab.
  • Der kan ikke samtidig fratrækkes anden rabat.
  • Rabatten kan ikke fratrækkes, når der spilles til nedsat greenfee.
  • Et fuldgyldigt medlem kan have op til 3 gæstespillere med til reduceret pris.
  • I greenfee-bogen skal medlemmets EGK-medlemsnummer angives sammen med gæstens navn,
    hjemmeklub og medlemsnummer.
Med forbehold for ændringer og skrivefejl.