Junior og Kids

Junior og Kids2017-02-10T16:32:14+00:00

Junior og Kids

I EGK’s juniorafdeling er der plads til alle, såvel juniorer som blot ønsker at spille golf på “hobbyplan” og juniorer med ambitioner om en dag at blive elitespiller.

EGK’s juniorafdeling ledes af Juniorudvalget, som består af formand samt et passende antal udvalgsmedlemmer, som hver især så vidt muligt repræsenterer de forskellige interessegrupper i juniorafdelingen.

Udvalgets formål er at organisere og udbygge juniorafdelingen med vægt på såvel bredde som talentudvikling og elite. Gennem et højt aktivitetsniveau, der tilgodeser alle grupper, styrkes klubbens juniorarbejde, så det bliver udviklende at være junior i EGK. Udover det rent sportslige indgår det sociale element som en vigtig bestanddel, for således at udvikle klubånden og klublivet.

Som fuldgyldigt juniormedlem tilbydes teknisk træning 1 gang ugentlig i sæsonen.

Opgaverne i juniorudvalget

Bestyrelsen har en forretningsorden hvor i fremgår hvad juniorudvalget og andre udvalg forpligter sig til at arbejde for. (se den nye forretningsorden )

Udvalgets arbejde er primært at skaffe de bedste rammer for klubbens ca. 100 juniorer. Mangfoldige opgaver skal planlægges, koordineres og sidst løses omkring træning, turneringer, arrangementer og hyggestunder i klubbens lokaler.

Starten på enhver sæson byder på en række koordinerende møder, hvor vi bl.a. fordeler arbejdet imellem os. Vi har hver især et arbejdsområde, som vi står ansvarlige for, når sæsonen skydes i gang.

Til mange af vores opgaver giver vi hinanden input i forbindelse med vores møder der afholdes ca. 1gang i måneden, dog med højere interval i perioder. Der planes næsten altid med hyppige møder frem imod det årlige opstarts – informationsmøde som ligger naturligt i starten af sæsonen. I den forbindelse bliver juniorerne og forældre inviteret til fremmøde i klubben.

Dernæst følger opgaver med holdsætninger, turneringstilmeldelser og træningsplaner der skal laves klar inden det hele eksplodere, når solens stråler brænder igennem de første forårsdage i marts/april måned.

Linette Krell (Formand)
Johannes Eriksen (træner)